BICARA PEMBUKA

Assalammualaikum wbt,

" Dengan nama Allah yg maha pengasih lagi maha penyayang. Rahmatilah keatas penghulu kami Muhammad dengan bilangan rahmat sebagaimana dalam ilmu Allah, rahmat yg berkekalan dengan kekalnya kerajaan Allah." Selawat Sa'adah

“Budak jambi sedang menampi, Alahai budak tinggal sanggulnya, Banyak jampi perkara jampi, Allah jua letak kabulnya”

Adapun setiap barang yang diwujudkan didalam dunia ini berbentuk kayu, pokok, batu, buntat dan kejadian-kejadian ganjil yang wujud disekeliling anda adalah anugerah tidak ternilai Sang Pencipta buat manusia yang mahu berfikir dan mengkaji kerahsiaannya. Alam Melayu ini jika dibentangkan halnya berkenaan perihal ghaib dan mistik, tidaklah cukup akan kertas untuk dijadikan sebuah penulisan. Beruntunglah orang-orang yang tahu menggunakan kelebihan-kelebihan ini sebagai dorongan untuk memperoleh keberhasilan dan keganjilan yang hebat. Dan barang ingatlah wahai teman dan saudara, sesungguhnya setiap yang berlaku itu tetap jua diatas keizinan Allah swt dan Allah sahajalah yang lebih mengetahui akan apa yang terselindung didalam hati dan segala kebaikan buat hambaNya.
Kun Fayakun.

Terima kasih diatas kesudian Tuan/Puan melawat blog ini & memberi sokongan kepada Panji Nusantara.

KLIK PADA TAJUK UNTUK KETERANGAN / KISAH MENGENAI SESUATU BARANG HIKMAH.

Setiap barang dan kejadian adalah berbeza kisah dan ceritanya. Begitu juga kejadian manusia yang mempunyai pelbagai rahsia dan keistimewaan yang tidak sama diantara manusia lainnya.

ILMU QADAM PENDAMPING / PENJAGA DIRI

ILMU QADAM PENDAMPING / PENJAGA DIRI
Ilmu qadam / khadam / pendamping / dampingan diri untuk dijadikan iringan manusia secara ghaib. Sila KLIK pada gambar GUA untuk maklumat lanjut.

!!! AWAS DENGAN BLOG DAN CATITAN TIRUAN !!!!

Terdapatnya pengusaha blog mistik dan pengamal ilmu hikmah yang menggunakan ayat secara copy & paste dari blog atau catitan saya bagi tujuan mengaut keuntungan diatas angin. Sekiranya terjumpa dan mereka mengakui barangan dari saya, sebaiknya tuan/puan rujuk dahulu pada saya untuk kesahihannya. Beringat sebelum terkena. Bukanlah niat untuk mengatakan itu ini kepada sesiapa tetapi untuk mengelakkan dari berlakunya salah faham dan kesilapan yang lebih besar. Harap Maklum.

" Sang Musafir Pengasas Panji Nusantara "

PERUBATAN GHAIB ALTERNATIF

PERUBATAN GHAIB ALTERNATIF
Buang Susuk, Buang Saka, Rawatan Sihir & Terkena Minyak Pengasih, Histeria, Santau, Gangguan Halus, Mencuci Perniagaan Terkena Sihir, Pagar Ghaib Diri / Kawasan Bangunan, Bayi Menangis Malam, Mandi Bunga Pelbagai Hajat. Sekiranya ingin mendapatkan rawatan sila hubungi saya untuk maklumat lanjut.

PELUANG TIDAK MENUNGGU ANDA. RAMAI YANG TELAH BERJAYA.

Berbuat baik dibalas baik, berbuat jahat dibalas jahat. Sayangilah orang lain seperti mana kalian menyayangi diri sendiri. Dunia ibarat roda. Hidup umpama layang-layang. Mahu terbang rendah atau tinggi, pilihan sendiri.
Post info

Labels: , , , , ,Author: Sang Musafir


Hanya kepada yang benar-benar berhajat. Juga sesuai bagi mereka yang berada diperantauan dan memerlukan sesuatu sebagai benteng diri. Jika anda berniat sekadar ingin mencuba-cuba sahaja, tidak perlulah untuk meneruskannya. Kerana ilmu ini hanya akan sampai kepada yang mahu mewarisinya sahaja. Bukan perkara mainan. Batin / roh anda akan diajar didalam mimpi. Mimpi pembelajaran ini akan berjalan selama beberapa hari.


Ilmu persilatan yang akan diperturunkan kepada anda adalah "Silat Rajawali Padang Gilangan" berasal dari sebuah kerajaan ghaib. Diperturunkan sendiri oleh Panglima Alam Gilangan.

Tidak perlu bertanya saya bermacam-macam soalan pelik. Ilmu ini tidak melibatkan berdamping dengan jin, bunian, saka dan sebagainya. Nasihat saya, setelah mendapat ilmu ini, anda haruslah gigih bermeditasi untuk memantapkan lagi aliran silat yang mengalir didalam tubuh anda.Kami akan memberikan sebutir batu cincin sebagai tanda diri anda sebelum proses pembelajaran bermula. Cincin ini perlu disimpan dengan baik dan tidak boleh hilang.

Kebaikannya :-

- Silat autocas sewaktu serangan hendap dan dikepung musuh
- Pendiding dari serangan ghaib
- Tidak diganggu makhluk halus
- Penggerun dan penunduk niat
- Kuatan tenaga
- Hati menjadi tenang dan membuang ketakutan dalam diri
- Dihormati orang ramai
- Mampu mengenali seseorang yang memiliki ilmu silat mimpi
- Merawat orang terkena gangguan ghaib
- Peka kepada kehadiran makhluk ghaib
- Ilmu ini boleh diperturunkan kepada sesiapa sahaja jika mahu (menyerahkan batu cincin).

MAHARNYA : RM280.00

Sekiranya berminat, sila hubungi saya untuk maklumat lanjut.

SALINAN RESIT PENGHANTARAN

SALINAN RESIT PENGHANTARAN
Ahamdulillah, terima kasih tidak terhingga dan sekalung penghargaan buat tuan-tuan dan puan-puan yang menyokong saya secara langsung dan secara tidak langsung. Setiap mahar penebusan barang di blog ini sebaiknya saya gunakan sebaik mungkin. Disamping usaha membeli beberapa bahan-bahan sejarah berupa artifak dan barang bertuah untuk usaha saya dalam mewujudkan sebuah galeri mistik. Disini saya lampirkan deretan salinan-salinan resit penghantaran yang saya kumpul selama 2 tahun sejak pembukaan blog ini. Dari berseorangan kini ramai yang menyokong usaha saya. Syukur tidak terhingga diatas ruang dan jalan yang dipermudahkan Allah SWT.